jovovicb@t-com.me
✆ 069080408
Radno vrijeme:Ponedeljak-Petak 9.00h-14.00h i 17.00h-20.00h
Close
Ulica 27. Marta br. 15, 81000 Podgorica, Crna Gora
Radno vrijeme:Ponedeljak-Petak 9.00h-14.00h i 17.00h-20.00h
O nama

Specijalistička oftalmološka ordinacija „Dr.Jovović“ je porodični posao pokrenut 1997 godine u Podgorici od strane Dr. Miodraga Draga Jovovića, jednog od vodećih oftalmologa na području bivše Jugoslavije. „Dr. Jovović“ je jedna od prvih ordinacija otvorenih u Crnoj Gori i ubrzo postaje sinonim za tradiciju i kvalitet iz oblasti oftamologije. Sada rukovodeću ulogu ima Dr. Biljana Jovović Pepić, specijalista oftalmolog.

“Dr. Jovovic” prati trendove u medicini, opremi i veštinama, i nastoji njihovom uvodjenju u rad. Podržavamo aktivnosti u cilju promovisanja prevencije, ranog otkrivanja bolesti i edukacije stanovništva.

Prijem pacijenata obavlja se u opremljenom i toplom ambijentu, u kojem ćete se uvijek osjećati prijatno i biti dobrodošli. U našim prostorijama naći ćete kompletnu uslugu. Nakon obavljenog pregleda i uspostavljanja dioptrije, možete posjetiti i prostorije Optike Jovović, gdje ćete naći veliki izbor sunčanih I dioptrijskih naočara, stakala i sočiva.

Nakon 19 godina uspješnog rada ponosni smo na postignute rezultate u našoj djelatnosti i motivisani izazovima budućnosti. Ovo nas istovremeno obavezuje da konstantno održavamo i podižemo kvalitet naših usluga.