jovovicb@t-com.me
✆ 069080408
Radno vrijeme:Ponedeljak-Petak 9.00h-14.00h i 17.00h-20.00h
Close
Ulica 27. Marta br. 15, 81000 Podgorica, Crna Gora
Radno vrijeme:Ponedeljak-Petak 9.00h-14.00h i 17.00h-20.00h
Dnevna sočiva za presbiopiju

Dnevna sočiva za presbiopiju

Presbiopija je jedno od najčešćih očnih stanja koje pogađa ljude nakon 40-e godine. Osoba sa presbiopijom vidi zamagljeno, naročito kada čita na blizu. Važno je da napomenemo da ovo nije bolest, vec stanje. Pročitajte vise ovdje.

U našoj optici i ordinaciji možete naručiti jednodnevna kontaktna sočiva za korekciju presbiopije – DAILIES® AquaComfort PLUS® MULTIFOCAL sočiva. Kada primijetite da su vam ruke okraćale i ne vidite dobro na blizinu, ova sočiva će vam omogućiti da vidite odlično. Vid će Vam biti jasan i na blizinu i na srednje udaljenosti i na daljinu, bez ograničenja, pružajući vam osvježavajući komfor sa svakim treptajem i ogromnu slobodu, bez obzira šta nosi dan.

DAILIES AquaComfort Plus multifokalna kontaktna sočiva napravljena su savremenom blink-activated moisture tehnologijom koja pruža izvanredan osjećaj vlage i svježinu očima tokom cijelog dana.

DAILIES AquaComfort Plus multifokalna preporučuju se svim presbiopnim pacijentima a naročito aktivnim osobama ili onima koji se bave sportom. Naročito su pogodna za nošenje na putovanjima, izletima, godišnjim odmorima.

Pakovanje sadrži 30 sočiva.